Industriële onderhoudstechnieken: nieuw in de Sint-Martinusscholen

Print
Herk-de-Stad - De bedrijfswereld schreeuwt om gekwalificeerde onderhoudstechnici. De Sint-Martinusscholen bieden daarom vanaf 1 september de Se-n-Se Industriële onderhoudstechnieken aan.

Een Se-n-Se is een opleiding Secundair na Secundair. Het gaat om een eenjarige opleiding voor leerlingen die al het diploma secundair onderwijs behaald hebben. De opleiding is sterk gericht op de arbeidsmarkt en ‘werkplekleren’ (stage) vormt een essentieel onderdeel van het programma.
Met de Se-n-Se Industriële onderhoudstechnieken verwerven onze leerlingen van de studierichtingen Elektrische installatietechnieken, Mechanische vormgevingstechnieken en Elektromechanica de beroepskwalificatie van onderhoudstechnicus. Ook gemotiveerde leerlingen van Pijpfitten-lassen-monteren, Auto-elektriciteit en Verwarmingsinstallatie behoren tot de doelgroep. Afgestudeerden kunnen gaan werken als installateur liften, onderhoudselektricien, onderhoudsmechanicien …
Verder studeren kan ook. Afhankelijk van de capaciteiten, interesse en inzet is een professionele bachelor in het studiegebied Industriële wetenschappen en technologie haalbaar.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio