Gin Tonic… en wat erna?

Print
Gin Tonic… en wat erna?

Foto: Rudy Rampelberg

Hasselt-Centrum

Hasselt - In de huidige maatschappij waarbij alle kennis beschikbaar is op het internet is nascholing van medewerkers in de horeca onmisbaar.

Gasten in de horeca zijn alsmaar beter geïnformeerd over producten, gebruiken en vakkennis omdat alle informatie vrij beschikbaar is op het internet. In 2015 is het meer dan ooit belangrijk om je gast te boeien met je verhaal en vakkennis. Om de ondernemer te ondersteunen in zijn zoektocht naar professionalisering richt CVO-STEP masterclasses en workshops in, inspelend op de noden van de sector. Deze activiteiten kunnen georganiseerd worden in overleg met de klant.
Inspelend op de huidige trends op vlak van cocktails (gins en tonics) werd er een masterclass uitgewerkt rond dit thema.

Een professionele mixologist loodst de gasten op een ludieke wijze in 3 delen door de wereld van de 'Cocktails en Gin Tonics' en maakt verschillende drinks op basis van een premium spirits en verse ingrediënten met de nodige uitleg.
Elke gast kan van deze cocktails proeven, wij creëren een gezellige bar sfeer waar men vooral iets bijleert.
Wij werken met bekende en onbekende ingrediënten, vuur, schuimen,….
En spelen in op de nieuwste trends.
Na elke sessie van de professionele mixologist krijgt iedereen de kans om onder begeleiding zelf zijn cocktail te maken achter de bar.

Deel1:
De oorsprong van cocktails, technieken, spirit, materialen en de cocktail scene van vandaag.
Deel 2
Praktische toepassingen, cocktails van vandaag en nieuwe trends en technieken.
Deel 3:
Alles over Gin & Tonic
Indien gewenst kan de barman nog enkele cocktails maken na afloop van de workshop. Deze zijn supplementair.

Waar? Hotelschool, Elfde-Liniestraat 22
Wanneer? 4, 11 en 18 maart, telkens om 19 uur
Inschrijven: Hotel@cvo-step.be
 

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio