Snow Valley scoort op internationale wedstrijden Andorra

Print

Foto: Nordine Nakkach

Peer - Voor het tweede jaar op rij, vaardigde de Belgische skifederatie van 26 tot en met 30 januari een delegatie naar de internationale jeugdwedstrijden Alpijns skiën in Andorra. Dit jaar mocht ons land 2 ploegen opgeven zodat een uitgebreide groep kon afreizen voor een week internationale competities.

Het Peerse Snow Valley Racing Team mag zich met vijf leden van de vijftienkoppige delegatie hofleverancier noemen. Yuna Van Puyvelde, een 13-jarig skitalent, dat 3 x per week traint bij het Snow Valley Racing Team in Peer, heeft na een revalidatie van 2 jaar in haar eerste buitenlandse wedstrijd sinds februari 2013, van zich laten spreken op de internationaal gerenommeerde skiwedstrijd “Trofeu Borrufa” in Andorra.
Op de 2 slalomwedstrijden kaapte zij telkens de derde plaats weg in een internationaal deelnemersveld met 35 deelnemende landen.
De Belgische delegatie haalde in totaal 8 medailles, met knappe overwinningen voor de 13-jarige Julie De Leeuw en de 15-jarige Xander Vercammen die ook 1 x per week meetraint met het Snow Valley Racing Team.

Deze resultaten zijn tot stand gekomen mede dankzij een uitgebreide jeugdwerking die het Snow Valley Racing Team aanbiedt aan haar leden.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio