Inleefdagen voor leerlingen derde jaar Economie & Maatschappij

Print
Herk-de-Stad - In de St.-Martinusschool werden er inleefdagen georganiseerd voor de leerlingen van het 3de jaar Economie en Maatschappij.

Op donderdag 25 september maakten ze op een leuke manier kennis met het ondernemerschap. Ze gingen in groep op zoek naar ‘het gat in de markt’. Er kwamen heel wat leuke en creatieve ideeën naar boven. In de namiddag moesten ze hun ontwerp promoten voor een jury. Het was een spannende wedstrijd. Uiteindelijk na lang beraad koos de jury voor het ontwerp van de intelligente koelkast.

Op vrijdag 26 september trokken de leerlingen naar Brussel en bezochten ze het museum van de Nationale Bank. Ze kregen van een gids uitleg over de geschiedenis van de betaalmiddelen, rol van het geld en de activiteiten van de nationale bank.
Nadien hebben ze een bezoek gebracht aan de luchthaven van Zaventem. Ze kregen niet alleen een rondleiding in het passagiersgebouw maar ook een rondrit met de bus op het luchthavendomein. Het was een uniek beleving voor de leerlingen van de St-Martinusschool.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio