Nieuwe Kringwinkel opent in Beverlo

Print
Beringen - Nu zaterdag 7 maart opent De Kringwinkel West-Limburg een gloednieuwe winkel in de Heppensesteenweg 34/36 in Beverlo. Met deze winkel staat de teller nu al op 125 Kringwinkels in Vlaanderen. Daarmee blijft De Kringwinkel verder bouwen aan hergebruik en sociale tewerkstelling in Vlaanderen.

“In tijden van sociale en economische veranderingen, is het openen van een lokale Kringwinkel gedurfd, maar daarom niet minder nodig. Het verkleinen van de afvalberg, armoede en uitsluiting van de arbeidsmarkt blijven problemen waaraan wij willen werken in de toekomst”, vertelt Bruno Hendrickx, directeur van De Kringwinkel West-Limburg.

De nieuwe winkel zal helemaal in lijn zijn met het interieur van de andere Kringwinkels, licht Bruno toe. Een trendy interieur gecombineerd met de originaliteit van hergebruikte goederen, weerspiegelen ons duurzaam karakter. De nieuwe Kringwinkel biedt meer dan 900 m² verkoopplezier aan alle snuisteraars, retro-fans en Kringwinkelliefhebbers. Er zal zowel brocante, huisraad, elektro als een textielafdeling aanwezig zijn.

 

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio