Rock Louwel viert eerste jubileum met Raymond van het Groenewoud

Print
Opglabbeek - Rock Louwel viert op daags voor Hemelvaart haar vijfde verjaardag en pakt uit met een Loweit stage en de Havana Club. Publiekstrekker is Raymond van het Groenewoud en zijn band. Met 20 bands en 5 dj’s op vier locatie ’s wordt het druk op de voetbalterreinen van Louwel SK. Opglabbeekse topbands, de winnaars van Lokale Helden, Mary Green, Alessia de Simone, Loxley Lane en Daily, spelen voor het eerst voor een groot publiek.

De 5de editie van Rock Louwel belooft een knaller te worden. “Om ons 5 jarig bestaan te vieren, hebben we Raymond van het Groenwoud binnen gehaald. Onder meer zijn ‘meisjes’, precies 40 jaar oud, zullen door de tent knallen. Raymond beloofde dat we ons aan knaller kunnen verwachten”, opent Ruud. 

Gratis  toegang

Het jonge team kan voor de organisatie rekenen op de steun van vrijwilligers uit KLJ kringen en Louwel SK. Verder Rock Louwel deelt ook nog 2 duo-tickets uit. “We vergeten onze -18 jarigen niet. Ze mogen niet genieten van de overheerlijke cocktails. Rock Louwel voorziet een compensatie en laat elke -18 jarige bezoeker die tussen 17 uur en 20 uur arriveert gratis binnen”, vertelt Bram. 

In Louwel zal het er daags voor Hemelvaart hard aan toe gaan. “Lokale Helden-winnaar Daily opent ons tweede podium. Nadien nemen Speed Queen, MANTIS, HEISA en Evil Invaders het podium over. Evil Invaders (OFFICIAL) spelen de Backyard plat op. De afsluiter: AC/DC UK heeft ons een knalshow beloofd”, zeggen Timothy en Kevin. 

LOWEIT! STAGE 

De naam verraadt het al, het zal er in Louwel zeker niet rustig aan toe gaan. “Dankzij Strains werd er een waaier van punk en hardcore samengesteld waardoor dit een topavond zal worden. Een extra muziekstijl waarmee we voor iedere muziekliefhebber een podium hebben”, klinkt het. 

HAVANA CLUB 

De legendarische plaats waar de cocktails vloeien en de sigaren dampen. Deze zatte bedoening wordt ondersteund door de beste locale DJ's: MINDKILLER, DJ The Bobmeister, DJ Bemu (AKA Ben Mulders) en het Bocholtse duo 2Maximized. De gemeente sponsort het muziekfestival met 4 500 euro.  Tickets kunnen voor het eerst one line besteld worden. zie: Rocklouwel.be 

RDR, Foto RDr

 

 

 

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio