Informatieavond Rode Kruis Voeren

Print
Voeren - U kent vast wel de bloedinzameling van Rode Kruis Voeren. Vier keer in het jaar doneren Voerenaars hun bloed om anderen te helpen en levens te redden. Maar wist u dat het Rode Kruis Voeren daarnaast nog veel meer doet? Zoals het uitlenen van hulpmiddel als krukken, looprekjes of een rolstoel, sociale hulp bieden aan eenzame bejaarden of mensen met een handicap, of eerste hulpcursussen organiseren.

U kent vast wel de bloedinzameling van Rode Kruis Voeren. Vier keer in het jaar doneren Voerenaars hun bloed om anderen te helpen en levens te redden. Maar wist u dat het Rode Kruis Voeren daarnaast nog veel meer doet? Zoals het uitlenen van hulpmiddel als krukken, looprekjes of een rolstoel, sociale hulp bieden aan eenzame bejaarden of mensen met een handicap, of eerste hulpcursussen organiseren.

Geen enkele andere hulporganisatie is actief op zoveel verschillende domeinen als het Rode Kruis, in binnen- én buitenland. Bij alles wat we doen, staat slechts één doel voorop: hulp bieden aan de meest kwetsbaren. Politiek, religie of ideologie spelen daarbij nooit een rol.

Met zijn 14.000 vrijwilligers is het Rode Kruis de grootste vrijwilligersorganisatie in Vlaanderen. Ook in Voeren zijn Rode Kruisvrijwilligers druk in de weer. Wat er ook gebeurt, zij staan paraat. Altijd, overal.

Om u een beter beeld te geven wat afdeling Voeren precies doet en welke gezichten hierbij horen, vindt er op donderdag 24 augustus om 19.00 uur een informatieavond in VCCV het Paviljoen plaats. Na een korte presentatie is er gelegenheid om vragen te stellen en kan men ideeën aanbrengen. Rode Kruis Voeren vindt het immers belangrijk om midden in de samenleving te staan.

Activiteit: Informatieavond Rode Kruis Voeren

Locatie: VCCV het Paviljoen, Kwinten 3 Sint-Martens-Voeren

Datum: Donderdag 24 augustus 2017

Start: 19.00u

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio