Parkeerverbod wordt complete afsluiting centrum

Print
Herk-de-Stad - Voor de plantenbeurs van vandaag, zondag 2 april, geldt op de Markt van Herk-centrum niet alleen een verbod om te parkeren. Het centrum is ook compleet voor verkeer afgesloten.

Dat is een andere regeling dan de mededeling van het stadsbestuur vooraf. De aankondiging van de plantenbeurs werd op papier verspreid en gebeurde ook op de Facebookpagina en via de Twitteraccount van de stad. Daarin was slechts sprake van een parkeerverbod. De Markt is ook volledig voor verkeer afgesloten.  

Het is de tweede keer op  een maand tijd dat het stadsbestuur van Herk-de-Stad met communicatie over verkeer in de fout gaat. Op de gemeenteraad vorige maand lag de meerderheid van N-VA NIEUW, Open Vld en CD&V onder vuur van de sp.a-oppositie voor haar communicatie over en de inrichting van het verkeer in de Zwarteveldstraat in Donk. Daar is nu enkele richting naar de kerk toe ingevoerd. Bij de herinrichting van het centrum van Donk, waartoe de Zwarteveldstraat behoort, was er altijd sprake van enkel verkeer in de tegenovergestelde richting.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio