De politie doet een oproep om alle tips te melden

UPDATE - Nog steeds geen spoor in zoektocht naar onrustwekkende verdwijning van Andy Peetermans

Print

Nog steeds geen spoor in zoektocht naar onrustwekkende verdwijning van Andy Peetermans. Foto: Jozef Croughs

Sint-Truiden / Wellen / Borgloon / Heers / Gingelom - De zoekactie van de politie woensdag met speurhonden en de helikopter leverde nog geen spoor op. De wijde omgeving rond de woning en het kasteel van Heers werd uitgekamd. Rond 19 uur is de zoekactie stopgezet. Morgen wordt opnieuw een zoekactie gepland. De Politie vraagt iedereen die tips heeft of kan geven over de vermiste persoon Andy Peetermans zich te melden bij de lokale politie van Borgloon. De politie meldt ook dat de familie vandaag bezocht werd door slachtofferhulp.

Andy Petermans (43) uit Heers is sinds maandagmorgen vermist. Hij verliet s’morgens tussen 7.30u en 10.30u zijn woning gelegen Groenschild in Heers. De vermiste is normaal gebouwd en 1m77 groot met donkerbruin haar en bruine ogen en draagt vermoedelijk een bordeauxkleurige fleece met kap. Sindsdien ontbreekt elk spoor van hem. Volgens zijn broer David was in de namiddag zijn facebook profiel verwijderd. “Andy was de laatste tijd erg depressief en heeft dringend noord aan zijn medicatie,” weet zijn broer. De zoekactie maandag leverde niets op. De cel vermiste personen organiseerde dinsdag een nieuwe zoektocht waarbij de grote middelen werden ingezet met de federale politie, de hondenbrigade, de brandweer van Sint-Truiden en een politiehelikopter Rago. De hele buurt rond zijn woning werd uitgekamd en in de late namiddag werd het werkterrein verlegd naar de omgeving van het kasteel van Veulen. Om 21 uur dinsdagavond was nog geen doorbraak in de zoektocht. Ook woensdag werd tevergeefs de hele dag de wijde omgeving van de woning en de omgeving rond het kasteel van Heers van uitgekamd helaas zonder resultaat. Tot op vandaag is er nog maar een bruikbare tip bij de politie binnengekomen.

De politie doet een oproep om alle tips te melden. Intussen is ook een crisiscentrum ingericht in het gemeentehuis waarvan af nu alles gecoördineerd wordt. Hebt u meer informatie over dit feit, gelieve dan contact op te nemen met de politie via het gratis nummer 0800 30 300 of via email: opsporingen@police.belgium.eu

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio