Stad Sint-Truiden heeft eigen wieleroutfit

Print

Stad Sint-Truiden heeft eigen wieleroutfit Foto: Jozef Croughs

Sint-Truiden - Recreatieve en sportieve fietsers kunnen vanaf nu hun kilometers afmalen in een wieleroutfit van Sint-Truiden. Per outfit gaat er 10 euro naar Levensloop. Op die manier dragen niet alleen lopers en wandelaars, maar ook Truiense fietsers bij aan de strijd tegen kanker. Ook wielerclubs kunnen genieten van een voordeel, zij krijgen extra korting als ze het logo van de stad in hun eigen wieleroutfit verwerken.

Sint-Truiden pakt uit met een eigen wieleroutfit en koppelt hieraan ook een bijdrage aan de strijd tegen kanker. Dit om haar imago als gezonde sportstad te onderstrepen. “Met de Sint-Truiden-wieleroutfit wordt iedereen sportambassadeur van onze stad. Daarenboven steunen de fietsers ook ‘Levensloop’, de actie die strijdt tegen kanker,” zegt schepen van Sport en Gezondheid Carl Nijssens. De organisatie van Levensloop laat weten dat op de editie van Levensloop op 7 en 8 oktober 2017 een speciale ‘spinningsessie’ zal plaatsvinden aan de Ark in het stadspark. Iedereen die een wieleroutfit koopt van de stad Sint-Truiden krijgt ook een gratis ticket om hieraan deel te nemen.

Een outfit kost 89 euro (inclusief truitje én broek). Wil je de outfit even van dichtbij bekijken en passen kan dat tijdens de kantooruren aan de balie van het stedelijk zwembad Sint-Pieter. Alle info en bestellen kan door een e-mail te sturen naar info.sport@sint-truiden.be, met vermelding van je naam en maten.


 

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio