"Merkkleding aan betaalbare prijzen"

"Merkkleding aan betaalbare prijzen"

Merkkleding aan betaalbare prijzen

Tessenderlo - De 37-jarige Looise Sabrina Camps heeft onlangs op het kruispunt H.Hartlaan-Lichtveld Okidoki geopend, een winkel voor tweedehands- en outletkinderkleding.

Sabrina heeft nochtans geen verleden als verkoopster en heeft toerisme gestudeerd. “Na de geboorte van mijn twee kinderen stelde ik vast hoe duur kinderkleding eigenlijk wel is. Bovendien ben ik sinds mijn jeugd altijd met kleren bezig geweest. Een outletwinkel en tweehandszaak voor kinderen leek me dan ook een goed keuze. Een groot pluspunt is ook dat ik zo ook meer bij mijn kinderen thuis ben, ik heb immers een deel van mijn huis verbouwd tot een gezellig winkeltje”. De naam Okidoki was een ingeving van mijn man Patrik Wellens, de Looise sportman van dit jaar.
Okidoki biedt kleding aan voor kinderen tot 14 jaar, zowel outlet als tweedehands. “Enkel merkkleding en dat geldt ook voor tweedehands”, verduidelijkt Sabrina: “Voor tweedehands zijn we de enige zaak in de regio. Ik denk dat we hier het spreekwoordelijke ‘gat in de markt’ gevonden hebben. Deze kleren zijn echt nog in perfecte staat en het zijn enkel kwaliteitsmerken. Iedereen die hier geweest is, zal tevreden zijn. De mond-aan-mondreclame zal voor veel klanten zorgen”, zegt ze overtuigd. Wie wil kan tweedehandskleding binnenbrengen: “Maar enkel tot 14 jaar en altijd in goede staat”, benadrukt ze. “En de winst wordt gedeeld”.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio