STVV in cijfers

Print
STVV in cijfers

STVV in cijfers

STVV in cijfers:

De voorbije tien jaar

2005/06: Vijftiende.
2006/07: Vijftiende.
2007/08: Zeventiende (degradatie).
2008/09: Kampioen in tweede.
2009/10: Vierde in Play-off I.
2010/11: Vierde in Play-off II A.
2011/12: Zestiende en verliezer van Play-off III (degradatie).
2012/13: Vierde in tweede.
2013/14: Derde in tweede.
2014/15: Kampioen in tweede
2015/16: Dertiende in de Jupiler Pro League

Volledig palmares

Belgisch landskampioenschap

Vicekampioen: 1965/66

Beker van België

finalist (2): 1971, 2003

Liga Cup

winnaar (1): 1999

Topscorer

1973 (Alfred Riedl)

Gouden Schoen

1968 (Odilon Polleunis)

Gewezen trainers

Thomas Caers
Jacky Mathijssen
Raymond Goethals
Franky Van der Elst
Guido Brepoels
Yannick Ferrera
Chris O'Loughlin