“Nood aan zwangerschapswinkel”

Print
“Nood aan zwangerschapswinkel”

“Nood aan zwangerschapswinkel”

Maaseik - Mireille Kellens uit Mariaheide heeft aan de Hepperstraat een zwangerschapsspeciaalzaak geopend. “Ik wilde voor mijn veertigste een eigen zaak hebben,” zegt Mireille. “Ik heb eerst een grootschalig marktonderzoek gedaan en er bleek nood aan een zwangerschapsspeciaalzaak in het Maasland.”

Mode heeft mij altijd bezig gehouden omdat kledij je mooi maakt. In de Hepperstraat vonden we een leegstaand pand dat gerenoveerd moest worden. Gesteund door mijn man, Walter Roex, zijn we de uitdaging aangegaan. De Hepperstraat is een goede locatie. Heel veel dagjestoeristen parkeren hun auto in de ondergrondse parkeergarage van Kloosterbempden en wandelen via de Hepperstraat naar de Markt en het stadscentrum. Het winkelpand is een geklasseerd gebouw uit het einde van de 17de eeuw. Het is opgetrokken in Maaslandse stijl maar binnen hebben we grondig gerenoveerd.
De kleding die ik verkoop is gericht op dames die zwanger zijn, voor en na. Niet voor elke jurk of bloes moet je immers een bol buikje hebben. Verder is er lingerie en badmode, kleedjes, broeken, diverse accessoires. Als merken verkoop ik onder andere Fragille, Zero to Nine, Noppies en Piëtro Brunelli. Ik vind het een leuke uitdaging want ik sta elke dag tussen de mensen die iets moois van het leven verwachten.”
strong>MMD

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio