dEUS start clubtournee in Hasselt

dEUS start clubtournee in Hasselt

dEUS start clubtournee in Hasselt

Hasselt - Om het nieuwe album ‘Vantage Point’ te promoten - op 18 april in de winkel - onderneemt dEUS een clubtournee door Vlaanderen en Wallonië. Brussel komt pas helemaal aan het einde aan bod. De première is weggelegd voor Muziekodroom in Hasselt.
BR />
Daar spelen Tom Barman, Mauro Pawlowski en co op dinsdag 29 april (tickets: www.muziekodroom.be en www.sherpa.be) . Een dag later volgt La Salle des fûtes de Droixhe in Luik (Caroline Music Luik, Fnac Luik, www.sherpa.be). Op donderdag 1 mei speelt dEUS in Het Depot in Leuven (www.hetdepot.be). Op 2 mei volgt Eden in Charleroi (www.charleroi-culture.be) en op zaterdag 3 mei staat de groep in Cactus Club in Brugge (www.cactusmusic.be). De tournee in de Belgische clubs eindigt op maandag 5 mei in de AB in Brussel (www.proximusgoformusic.be en www.abconcerts.be).

Opvallend: Antwerpen staat niet in de lijst.
De keuze voor clubs is bewust. Fans kunnen ‘Vantage Point’ op die manier live van heel dichtbij meemaken. Het album wordt door Barman aangekondigd als ‘dansbaar, eclectisch en in your face’. Gisteren werd de eerste single - ‘The Architect’ - op de radio voorgesteld.
Wie geen ticket voor een clubconcert bemachtigt, kan begin juli op Rock Werchter terecht. Dat of eerder al gaan piepen in Nijmegen of Keulen, waar de Antwerpse band óók te zien zal zijn volgens hun website-info. Tickets kosten 30 euro (exclusief reserveringskosten) en zijn vanaf woensdag om 14 uur te koop. Meer info: www.deus.be.

CRu/Belga

Immo in de regio

Auto's in de kijker

Jobs in de regio