Vermiste hond van Els De Schepper weer terecht

Print
Vermiste hond van Els De Schepper weer terecht

Vermiste hond van Els De Schepper weer terecht

Els De Schepper kan weer opgelucht adem halen. Haar driejarige hond Elio was drie dagen lang spoorloos, maar werd gisteren na een oproep in de media teruggevonden midden in een veld in het Oost-Vlaamse Hamme. Dat meldt Het Nieuwsblad.

De Schepper lanceerde donderdag haar oproep via Facebook. De cabaretière was op vakantie vertrokken naar China en had haar hond ondergebracht bij een vriendin. In Berlare rukte de hond zich echter los en de oppas was het spoor naar de Griffon hond bijster. Na verschillende zoekacties werd De Schepper op de hoogte gesteld van de verdwijning en vanuit China riep zij de mensen op om uit te kijken naar haar hond.

Dat mediaoffensief leverde vrij snel resultaat op. Onder meer via Q-Music kwamen er een aantal tips binnen dat de hond werd gesignaleerd in Hamme. De vriendin van Els en haar man troffen Elio uiteindelijk donderdagavond aan, rillend, midden in een veld, vlakbij de dijk in Hamme.

Een lekkere maaltijd bracht het dier echter weer bij zijn positieven. Els De Schepper werd zelf al op de hoogte gebracht en reageerde naar verluidt opgelucht.

Lees ook: Els De Schepper doet oproep naar verdwenen hond