Woonbeurs GAOZ

Print
Opglabbeek - Op 29 en 30 oktober organiseert Lokaal Woonbeleid GAOZ voor de eerste maal een regionale wooninfobeurs, waar bezoekers uiteenlopende informatie over wonen, bouwen, verbouwen en kopen kunnen verkrijgen. Deze beurs gaat door in de feestzaal van de Limburghal in Genk.
Gelijktijdig vindt hier ook de Woonestetikabeurs plaats. De Wooninfobeurs wil de inwoners van GAOZ informeren over allerlei aspecten rond wonen en huisvesting.
Bezoekers kunnen er onder andere terecht voor informatie en vragen over bestaande premies, subsidies en fiscale voordelen bij (duurzame) investeringen, energiebesparingen bij (ver)bouwprojecten, vergunningen, kwaliteitsvol levenslang wonen, rechten en plichten van (ver)huurder, inbraakbeveiliging.
Er zullen verschillende standen zijn van zowel officiële diensten als van lokale actoren zoals o.a. het sociaal verhuurkantoor Het Scharnier, het Huurdersyndicaat, Dubolimburg, de Vlaamse Maatschappij voor Watervoorziening, het Veiligheidshuis. Woonbeleid GAOZ zal ook uitgebreid aanwezig zijn op de Wooninfobeurs.

De Wooninfobeurs GAOZ vindt plaats in de Limburghal in de feestzaal, Jaarbeurslaan 6, 3600 Genk, op zaterdag 29 oktober van 13 tot 23 uur en op zondag 30 oktober van 13 tot 19 uur. De toegang is gratis.

Roger Dreesen

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio